in

RYANAIR povezuje Puli i Poljsku, EUROWINGS najavio 10 linija prema Hrvatskoj

Foto Exyuaviation.com/

Buzz, tvrtka kćerka irskog Ryanaira, u prodaju je danas pustila karte na novoj liniji najavljenoj za ovu godinu prema Zračnoj luci Pula.

Radi se o jedinoj direktnoj liniji iz Pule prema Poljskoj tj. liniji Poznan – Pula – Poznan, javlja portal Croatian Aviation. Linija između Poznana i Pule prometovat će od 02. srpnja do 27. rujna, dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka.

Eurowings u svibnju najavljuje čak 10 linija prema Hrvatskoj

Poznati njemački niskotarifni avioprijevoznik, Eurowings, u svibnju će imati čak 10 međunarodnih linija prema četiri hrvatske zračne luke – Zagrebu, Rijeci, Zadru i Splitu.

Eurowings trenutno prometuje na dvije linije prema Splitu, a u svibnju će ih imati ukupno pet. Linije iz Dusseldorfa i Stuttgarta prema Splitu trenutno prometuju jednom tjedno, a na obje linije uvodi se i drugi let tjedno (uz subotu, dodatni let utorkom). Eurowings će početkom svibnja uvesti linije iz Kölna, Dortmunda i Hamburga prema Splitu, a sve će linije biti u prometu jednom tjedno, subotom.

Linija Dusseldorf – Rijeka – Dusseldorf započeti će s prometovanjem na samom kraju mjeseca (29. svibnja), jednom tjedno, subotom, dok će prema Zadru Eurowings obnoviti promet na dvije linije.

Linija Stuttgart – Zadar – Stuttgart prometovat će od 23. svibnja, jednom tjedno, nedjeljom, dok će linija Köln – Zadar – Köln prometovati od 22 svibnja, također jednom tjedno, subotom. Zadarska i riječka zračna luka u svibnju će dočekati prve zrakoplove ove aviokompanije u ovogodišnjem ljetnom redu letenja.

Eurowings će tako u svibnju obaviti gotovo 100 rotacija na 10 međunarodnih linija prema i iz četiri hrvatske zračne luke, pri čemu će najveći broj sjedala biti ponuđen upravo prema Zagrebu i Splitu.

Izvor: Croatian Aviation

U Kašteliru osnovana nova udruga “Mladi za sve” – Predsjednica Sara Diklić

Marko Ferenac i treći put u utrci za načelnika Vižinade