in

U Poreču prezentacija potpora za poduzetnike u turizmu

Foto Udruženje obrtnika Poreč

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču, u petak 28. listopada 2022. u Domu obrtnika, s početkom u 13 sati održat će se prezentacija potpora za poduzetnike u turizmu sukladno nedavno objavljenom pozivu za dodjelu bespovratnih sredstava „Jačanje održivosti te poticanje zelene i digitalne tranzicije poduzetnika u sektoru turizma“.

Poduzetnik ste u turizmu? Želite dodane vrijednosti za vaš smještajni objekt ili pak razmišljate o dodatnim sadržajima putem zabavnih i tematskih parkova?

Privatni ste iznajmljivač koji je spreman pretvoriti smještajne kapacitete u obiteljske i/ili specijalizirane male hotele? Jeste li spremni pokrenuti svoj poslovni subjekt u cilju proširenja smještajnih kapaciteta?

Na navedena i mnoga druga pitanja odgovore i savjete dat će Irena Šker, sveučilišna specijalistica ekonomije s višegodišnjim iskustvom rada u projektima, vlasnica „EU22“ obrta za poslovno savjetovanje  i Marijana Kordić, magistrica struke smjera gospodarstvo EU, s višegodišnje iskustvom u prijavi na natječaje za bespovratna sredstva i vlasnica obrta za poslovno savjetovanje „MK Vizual“.

-Navedena edukacija je jedna od aktivnosti u okviru programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču 2022. koju već petu godinu organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područjima interesa, u kojima osim Grada Poreča sudjeluju gradske ustanove, obrazovne institucije i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova, kojima se zahvaljujemo, piše u priopćenju Grada Poreča.

Foto OŠ Tar-Vavbriga

TAR: Učenici uspješni na županijskom natjecanju iz atletike

Prijave na novu radionicu u DND-u Poreč – U kreativnom motu