in

U promet puštena cesta od Ponte Portona do Buzeta

Foto Hrvatske ceste

Cesta je puštena u promet oko 13 sati.

Danas je održan radni obilazak završenog projekta Hrvatskih cesta naziva „Izvanredno održavanje državne ceste DC44, dionica Ponte Porton-Buzet“ u duljini od 4,7 kilometara. Uz brojne uzvanike i novinare ondje su bili predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić i direktor tvrtke Cesta iz Pule Miro Mirković, gradonačelnik Buzeta Damir Kajin, predstavnici izvođača i drugi.

Foto Hrvatske ceste
Foto Hrvatske ceste

Radovi su podrazumijevali rekonstrukciju donjeg i gornjeg ustroja ceste, uređenje bankina i bermi, postavu zaštitnih odbojnih ograda, ugradnju EKI, postavu nove prometne opreme i signalizacije, kao i sanaciju mosta Dolina Mirne 2. Investitor su bile Hrvatske ceste d.o.o., dok je izvođač bila tvrtka Cesta d.o.o.

Ukupna vrijednost radova iznosi 4 milijuna eura.

Foto Hrvatske ceste
Miro Mirković i Josip Škorić – Foto Hrvatske ceste

Cesta od Ponte Portona do Buzeta, od mosta kod mjesta Antonci do skretanja za Motovoun, bila je zatvorena za promet lani od početka listopada.

Fotografije i video s današnjeg otvaranja pogledajte na našoj Facebook stranici na linkovima:

https://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid0aMvZTAsNa8Q268xeS5myKYhqgMEzjDsQhkbTyuAt3zwwjf955fTUvPXNaYKTsKqJl?notif_id=1718622589991525&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

https://www.facebook.com/istraterramagicanews/posts/pfbid0PdKLeXV86bpKeNNeWy1PcRhqS9y2bKvBUUunC5aKZqYEBkSEndAxxhFnXvwF7gk2l

Foto Vaterpolo klub Poreč

Vaterpolo klub Poreč organizirao uspješnu radnu akciju za novu lokaciju treniranja

benzinska postaja crpka ilustracija

Vlada objavila cijene goriva koje važe od utorka, 18. lipnja