in

Vaterpolo klub Poreč organizirao uspješnu radnu akciju za novu lokaciju treniranja

Foto Vaterpolo klub Poreč

Prošle subote organizirana je radna akcija pripreme vaterpolo opreme za prelazak igrača i igračica na Gradsko kupalište Poreč. Naime, trenutačno porečki vaterpolisti treniraju u hotelskom bazenu, te se očekuju povoljni vremensku uvjeti kako bi nastavili s radom u moru, na već poznatoj lokaciji u blizini skakaonice i rotonde. 

Pozivu Vaterpolo kluba Poreč odazvali su se mnogobrojni igrači i igračice svih uzrasta, njihovi roditelji, a zaduženi za nabavku boje i alata bili su trener Stefan Milokanović i član uprave Robert Velenik. Tijekom jutarnjih sati oličene su na novo linije terena po pravilima vaterpola. Novom su bojom osvježeni i golovi. 

Nakon akcije, djeca, trener i roditelji su se zajedno podružili uz pizzu i piće. Mnogi su iskoristili lijep sunčan dan i prvi se put ovog ljeta kupali u moru. Iz uprave ističu kako su ugodno iznenađeni odazivom na radnu akciju. Naglašavaju i kako je klub mali, ali svi su povezani, te se smatraju pravim obiteljskim klubom, te time dokazuju i da su “prava škvadra”. 

Klub zahvaljuje i sponzorima koji su pritekli u pomoć s donacijom pizza i pića. Više o radu kluba: https://www.facebook.com/vaterpoloporec/

Izvor: Vaterpolo klub Poreč

Foto OŠ Tar-Vabriga

Tar obilježava 20. godišnjicu projekta razmjene s Höxterom

Foto Hrvatske ceste

U promet puštena cesta od Ponte Portona do Buzeta