in

Vodnjanski Infobip otvara novi ured u Tuzli i zapošljava 25 stručnjaka

Foto: Twitter

Nakon otvorenja ureda u Rijeci, vodnjanski Infobip nastavlja širenje u regiji te najavljuje otvaranje novog ureda u Tuzli početkom veljače ove godine u kojem će zaposliti 25 IT stručnjaka. Infobip u BiH posluje devet godina kroz ured u Sarajevu gdje zapošljava 100 ljudi.

„Naši developeri i inženjeri imaju prilike stvarati inovativna messaging rješenja zajedno s našim klijentima i partnerima u koje se ubrajaju brandovi kao što su Uber, Viber, WhatsApp i tako mogu ostaviti svoj trag u svijetu globalnih komunikacija te imaju priliku aktivno sudjelovati u kreiranju budućnosti“, kaže CEO Infobipa Silvio Kutić.

Otvaranje novih radnih mjesta dio je strategije kojom Infobip želi postati centar izvrsnosti inženjerstva koji će okupljati najbolje softverske inženjere u stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja na regionalnoj i globalnoj razini.

U 2019. godini Infobip planira zapošljavanje 250 developera i 250 inženjera, od čega polovicu u Hrvatskoj.  S više od deset godina iskustva u industriji Infobip sada zapošljava više od  1.400 ljudi te kroz 60 ureda djeluje na šest kontinenata, razvijajući vlastitu komunikacijsku platformu i usluge koje mogu doprijeti do 7 milijardi korisnika i stvari u više od 190 zemalja, objavio je Infobip.

Istramet: Kiše i dalje nema na vidiku

Istramet: Kiše i dalje nema na vidiku

Policija pronašla muškarca koji je na Ipsilonu vozilom nasrnuo na policijskog službenika

Policija pronašla muškarca koji je na Ipsilonu vozilom nasrnuo na policijskog službenika