in

VRSAR: Mijenja se urbanistički plan zbog rekonstrukcije škole. Građani mogu dati svoja mišljenja

Foto Saša Halambek - Osnovna škola Vladimira Nazora Vrsar

Općina Vrsar pokrenula je javnu raspravu o prijedlogu izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Vrsar i prijedlogu s tim povezanih izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Vrsar radi rekonstrukcije osnovne škole. Javna rasprava otvorena je od 23. ožujka do 21. travnja 2023.

Javni uvid u ove dokumente moguć je u ulaznom prostoru Općine Vrsar, svakim radnim danom od 8:00 do 15:00 sati; – putem mrežne stranice Općine www.vrsar.hr te u informacijskom sustavu prostornog uređenja.

Javno izlaganje za građane održat će se u vijećnici općine 4. travnja s početkom u 13 sati.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe na prijedloge ovih planova mogu se podnositi upisom u knjigu primjedbi u općinskoj upravi u vrijeme trajanje javne rasprave, upisom u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja, dostavom putem pošte na adresu: Općina Vrsar – Orsera, Jedinstveni upravni odjel, Trg Degrassi 1, 52450 Vrsar, predajom u pisarnicu Općine Vrsar i elektronskom poštom.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe koja se dostavljaju putem pošte, elektronskom poštom ili predajom u pisarnicu Općine Vrsar mogu se dostaviti odnosno predati najkasnije do 21.04.2023.godine.

Mišljenja, prijedlozi i primjedbe, koja budu dostavljena odnosno predana nakon roka ili ne budu čitljivo napisana, neće se razmatrati i uzeti u obzir prilikom pripreme izvješća o javnoj raspravi.

Dodatne informacije radi rekonstrukcije osnovne škole u Vrsaru mogu se dobiti u općini putem telefona ili e-maila: tel. +385 52441339, e-mail: opcina-vrsar@vrsar.hr.

Foto Istarska županija

Župan primio hrvatskog šefa vatrogasaca Tucakovića

Foto Nogometni klub Jadran Poreč

Porečki Jadran u subotu dočekuje Jadran iz Ploča