in

ZANIMLJIV NATJEČAJ: Istarski vodovod traži direktora

Aktualni direktor Mladen Nežić

Na temelju odluke Nadzornog odbora od 5. studenog Istarski vodovod Buzet raspisao je natječaj za direktora za mandat od 1. siječnja 2020. do 31. prosinca 2023. godine.

Mjesto rada je Buzet, gdje se nalazi sjedište društva. Natječaj je otvoren do 20. studenog, a sve što se traži od zainteresiranih kandidata za ovaj posao može se pogledati na www.ivb.hr.

Upravu koju čini direktor izabire Skupština na mandat od 4 godine, pa je tako Mladena Nežića izabrala za direktora počevši od 1. siječnja 2016., pa do 31. prosinca ove godine. Mandat mu je pri kraju, pa se stoga raspisuje natječaj.

U vlasničkoj strukturi Istarskog vodovoda Buzet su 24 jedinice lokalne samouprave, odnosno 17 općina i gradovi Buje, Buzet, Pazin, Poreč, Umag, Rovinj i Novigrad. Najveći udio ima Poreč (25,64 posto), a slijede Rovinj (18,44 posto) i Umag (18,20 posto).

Nadzorni odbor čine Ivan Begić iz Rovinja, Damir Sirotić iz Buzeta, Emil Soldatić iz Motovuna, Katarina Nemet iz Novigrada, Tamara Žgrablić Širol iz Cerovlja, Alfredo Mendiković iz Poreča i Drago Maršić iz Buzeta.

Mandat Nadzornog odbora traje od 1. srpnja 2016. do 30. lipnja 2020. godine.

U Poreču znanstveni skup PRELOGOVA BAŠTINA DANAS

Cesta od VIŠNJANA do TIČANA zatvorena puna 3 mjeseca – Doznali smo zašto će radovi tako dugo trajati