in

Grad Novigrad plaća umirovljenicima dopunsko zdravstveno osiguranje. Nekima sve, nekima pola

Foto Turistička zajednica grada Novigrada - Gradska uprava na Velikom trgu

Ukoliko sami uplaćuju policu zdravstvenog dodatnog osiguranja, Grad Novigrad refundirat će svim umirovljenicima i osobama starijim od 65. godina bez redovnih primanja s područja Grada Novigrada, trošak polica dodatnog zdravstvenog osiguranja u 2023.godini.

Iznos koji će se refundirati ovisi o visini mjesečne mirovine, a isplate refundiranja uplaćenih premija polica za dopunsko zdravstveno osiguranje uplatit će se na tekući račun korisnika, najkasnije do 31.12.2023. godine.

Grad Novigrad refundirat će umirovljenicima s mjesečnom mirovinom manjom od 335 eura  i osobama starijim od 65 godina bez redovitih primanja, ukupan iznos uplaćene premije za police dodatnog zdravstvenog osiguranja u 2023.

Za umirovljenike s mjesečnom mirovinom od 335 do 800 eura, Grad Novigrad refundirat će pola ukupnog iznosa uplaćene premije za police dodatnog zdravstvenog osiguranja u 2023.godini.

Kako bi se ostvario povrat uplaćenih premija dodatnog zdravstvenog osiguranja, potrebno je do 15.11.2023., u pisarnici (prizemlje zgrade na adresi Veliki trg 1, Novigrad) ispuniti zahtjev i priložiti sljedeće dokumente :

  • kopiju važeće osobne iskaznice
  • potvrdu o uplati mirovine za listopad  2023. godine (dokument gdje se vidi uplata mirovine  na tekući račun za listopad 2023. ili potvrda iz banke o uplati mirovine na tekući račun u listopadu 2023.)
  • kopije uplata i policu dopunskog zdravstvenog osiguranja iz 2022.g. / 2023.g. (dokaze o plaćenim ratama police u 2023.g., te kopiju police za dodatno zdravstveno osiguranje u 2023.g. ili kopiju police za dodatno zdravstveno osiguranje u 2022.g. ako se vremenski odnosi na policu koja će trajati i u 2023.g.)
  • podatke tekućeg računa za refundiranje iznosa

Izvor Grad Novigrad Cittanova

novigrad cittanova

U hotelskoj sobi u Novigradu našli oružje. Evo što su još našli pretragom plovila i kamp prikolice

Foto Maistra PR

Savršeno indoor igralište: Nove dimenzije dvoranskih sportova u Rovinju i Vrsaru