in

Grad Novigrad zapošljava – Javni natječaji u tijeku

Novigrad - Foto Tanja Kocijančić

Grad Novigrad objavio je dva natječaja o primanju u službu: jedna osoba na radnom mjestom savjetnika za pravne poslove II., te jedna osoba na radnom mjestu savjetnika za prostorno uređenje i graditeljstvo, a zainteresirani kandidati se primaju u službu na neodređeno vrijeme, uz obvezni probni rad od 3 mjeseca.

Savjetnik za pravne poslove II. sudjelovat će u radu Upravnog odjela za poslove ureda gradonačelnika, opće poslove i društvene djelatnosti. Zainteresirani kandidati trebaju biti visoke stručne spreme: magistri struke ili stručni specijalisti znanstvenog područja društvenih znanosti – polje pravo.

Rok za prijavu na natječaj je do 18.04.2024. godine, a više informacija o Natječaju pogledajte OVDJE.

Savjetnik za prostorno uređenje i graditeljstvo sudjelovat će u radu Odsjeka za prostorno uređenje i graditeljstvo pri Upravnom odjelu za komunalni sustav, prostorno uređenje i zaštitu okoliša. Zainteresirani kandidati trebaju biti visoke stručne spreme: magistri struke ili stručni specijalisti znanstvenog područja tehničkih znanosti polja građevinarstvo ili arhitektura i urbanizam ili znanstvenog područja društvenih znanosti polje pravo.

Rok za prijavu na Natječaj je do 25.04.2024. godine, a više informacija o natječaju pogledajte OVDJE.

Za oba natječaja, od zainteresiranih kandidata se očekuje da imaju najmanje tri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, položen državni stručni ispit, te da se dobro služe računalom i znaju talijanski jezik (razina A2).

Za kandidate prijavljene na natječaj provest će se testiranje radi provjere znanja i sposobnosti bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta za koje se primaju. Najmanje pet dana prije održavanja provjere, na oglasnoj ploči Grada i na službenoj web stranici, objavit će se informacije o provjeri znanja kandidata, uz opis poslova i podaci o plaći radnog mjesta koje se popunjava natječajem.

Foto Booktiga - Gradska knjižnica Poreč

Kreće BOOKtiga u Poreču: Poziv za volontere

Foto Konjički savez Istarske županije

Istarski jahači u Slovačkoj uspješno se kvalificirali za svjetsko prvenstvo