in

Grad Poreč objavio javni poziv građanima: Predložite dobitnika Povelje “30. april”

Foto Marinela Žiković

Objavljen je javni poziv za predlaganje kandidata za priznanje Grada Poreča – Povelju ,,30. april“ u 2024. godini

Pravo predlaganja kandidata nagrade „30. april”, koju dodjeljuje Gradsko vijeće u 2024. godini, imaju sve pravne i fizičke osobe s područja Grada Poreča. Predlagatelji mogu svoj prijedlog dostaviti na adresu: „Grad Poreč-Parenzo- Povjerenstvu za utvrđivanje prijedloga za priznanja“, do zaključno 26. ožujka 2024. godine.

Osim imena i prezimena, odnosno naziva i adrese kandidata, prijedlog mora sadržavati: životopis, radna i životna dostignuća, a za pravne osobe osnovne podatke te posebne razloge zbog kojih se osoba predlaže za priznanje.

Povelja „30. april“ se dodjeljuje povodom 30. travnja, Dana Grada Poreča, pojedincima iz zemlje i inozemstva za osobne zasluge ili za zasluge koje su postigli kao voditelji nekog procesa ili tima, bilo individualno ili unutar neke pravne osobe te udrugama i drugim pravnim osobama koje su svojim idejama i njihovim realizacijama doprinijele promicanju imena Grada Poreča i kvalitetnijem stvaranju njegova imidža u širim granicama i na različitim poljima (turizam, znanost, kultura, sport, zaštita baštine, gospodarstvo i drugo).

Uz Povelju se dodjeljuje i umjetničko djelo, objavio je Grad Poreč.

tenis

Buduće zvijezde tenisa ponovno u Vrsaru: Igra se Perin memorijal, jedan od tek 15 takvih turnira u svijetu

benzinska postaja crpka

Nove cijene goriva od danas, 12.3.