in

Gradonačelnik se susreo s novim predsjednicima porečkih mjesnih odbora

Foto Grad Poreč

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić susreo se s novim predsjednicima porečkih mjesnih odbora, koji su izabrani na izborima za mjesne odbore održanima u studenome. Istaknuo je ključne točke vezane uz planirane projekte, način funkcioniranja mjesnih odbora te njihovu važnost za bolje funkcioniranje zajednice.

Na samom početku susreta, gradonačelnik je pozdravio sve prisutne te izrazio zadovoljstvo što se okupljaju kako bi zajednički raspravljali o pitanjima od važnosti za lokalnu zajednicu. Naglasio je važnost suradnje između gradske uprave i mjesnih odbora te istaknuo da je svrha tog skupa usklađivanje planova i resursa radi poboljšanja života građana. Jedna od ključnih tema razgovora bili su planirani projekti na području grada. Bilo je govora o infrastrukturnim projektima, a predsjednici mjesnih odbora aktivno su sudjelovali u raspravi te su iznijeli svoje prijedloge i potrebe svojih zajednica.

Zaključeno je da su mjesni odbori ključni kanal komunikacije između građana i gradske uprave te će se poticati redovite konzultacije i otvoreni dijalog radi donošenja odluka koje će najbolje odražavati potrebe svakog mjesta, na dobrobit svih.

Novi predsjednici mjesnih odbora su:

MO JOAKIM RAKOVAC: Ivan Herak

MO MATE BALOTA: Zoran Jendrašić

MO ANKE BUTORAC: Minea Barac

MO VELI MAJ: Michela Bravar Kovačić

MO ČERVAR PORAT: Azra Brođanac

MO BADERNA: Dragan Legović

MO NOVA VAS: Ivan Barbić

MO VARVARI: Edi Struja

MO ŽBANDAJ: Elvis Ivančić

MO FUŠKULIN: Andrea Crevato

Izvor Grad Poreč

Foto OŠ Finida Poreč

POREČ: Prvo mjesto u košarci za OŠ Finidu

Foto Stolnoteniski klub Novigrad

Puno novih medalja za novigradske stolnotenisače