in

Lions klub Poreč na humanitarnom balu prikupio velik iznos za potrebite

Foto Lions klub Poreč

U subotu, 25. 11. 2023., u Hotelu Valamar Diamant Poreč, održan je 24. tradicionalni humanitarni bal Lions kluba Poreč pod motom “Dobro je činiti dobro”. Kao i svake godine, bal je organiziran povodom blagdana Grada Poreča – sv. Maura. Na balu je prisustvovalo oko stotinjak Lionsa i njihovih prijatelja iz Poreča i Istre, ali i iz Rijeke, Zagreba, Novigrada, Pule i drugih gradova.

Foto Lions klub Poreč
Foto Lions klub Poreč

Tijekom večeri održana je aukcija slika poznatih slikara, aukcija arhivskih vina te prodaja lutrije. U povodu bala, prikupljene su donacije od porečkih poduzetnika, a ovu akciju Lionsa podržao je i Grad Poreč. Prikupljeno je čak 7.000 eura, a neke donacije će još stići.

Prikupljena sredstva od donacija namijenjena su Udruzi slijepih Poreča, Društvu invalida za njihove socijalno ugrožene članove, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja, URIOS-u Centru za inkluziju odjel Poreč, Udruzi dijabetičara i drugim udrugama te mnogobrojnim potrebitim pojedincima Poreštine za hranu i ogrjev. Također, pomoći će mladim talentima za njihovo usavršavanje kroz razne seminare i takmičenja. Sredstva će biti, odlukom kluba, raspodijeljena do Božića ove godine.

-Najiskrenije se u ime svih njih zahvaljujemo svim donatorima u novcu, lutrijama, slikama i vinima, jer bez njih ova naša humanitarna aktivnost ne bi bila moguća. Zahvaljujemo se i medijskim kućama na području Poreča i Istre što nas prate i tako doprinose našoj boljoj vidljivosti. Hvala osoblju hotela Valamar Diamant na gostoprimstvu. Hvala svim sudionicima bala koji su uz ples i zabavu još jednom dokazali koliko imaju veliko srce i da istinski podržavaju naš slogan “Dobro je činiti dobro”, poručili su iz Lions kluba.

vrtić žminj

Odlična vijest za roditelje: Općina Žminj snizila cijenu vrtića

kaštelir suncokret ruralno turizma nagrada

Nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske” stigla u Kaštelir! Ponosni dobitnik je Castellana