in

Istarska županija, gradovi i općine obeštetit će autopraonice

Ilustracija - Foto Paul Brennan za Pixabay

Na današnjoj 6. sjednici Koordinacijskog tijela za praćenje stanja vodoopskrbe u Istarskoj županiji u 2022. godini, istarski župan Boris Miletić predložio je mjere, u suradnji s gradovima i općinama, kojima bi se obeštetili oni poslovni subjekti sa sjedištem u Istarskoj županiji, odnosno autopraonice, koji nisu mogli obavljati svoju djelatnost uslijed uvedenih mjera redukcije korištenje pitke vode. Podsjećamo, mjera redukcije korištenja pitke vode I. stupnja za vodoopskrbno područje Istarske županije stupile su na snagu 18. srpnja 2022. godine. 

Nastavno na navedeno, pozivaju se svi poslovni subjekti, odnosno autopraonice, koji nisu mogli obavljati svoju djelatnost od 18. srpnja do 19. kolovoza 2022. godine da se sa svojim odštetnim zahtjevom pismenim putem jave u nadležni Upravni odjel za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodno gospodarstvo Istarske županije na: poljoprivreda@istra-istria.hr, u roku od 8 dana.

Nakon prikupljenih podataka o autopraonicama, čiji je rad bio obustavljen, definirat će se konkretni kriteriji naknade štete. 

lisice policija mup ilustracija

POREŠTINA: U nesrećama ozlijeđeni biciklisti i vozač romobila. U Varvarima uhićen 40-godišnjak

Foto Tanja Kocijančić benzinska tar ožujak 2022

Vlada objavila nove cijene goriva. Dizel poskupljuje