in

ISTRA INSPIRIT opet na Poreč Open Air Festivalu – čaroban put kroz mitove, priče i legende

Istra Inspirit je jučer, 14. srpnja, još jednom odveo publiku Poreč Open Air festivala na čarobno putovanje kroz priče, mitove i legende istarskog poluotoka te svojim glazbeno-scenskim spektaklom oduševio sve koji su popratili prvu izvedbu ove sezone.

Zabavno-edukativna predstava u izvedbi talentiranih glumaca, glazbenika i plesača Istra Inspirita nikoga ne ostavlja ravnodušnim pa su tako posjetitelji festivala sinoć ponovno imali priliku uživati u interakciji s mnogobrojnim likovima iz bogate riznice istarskih priča, mitova i legendi. Najmlađi su posjetitelji bili oduševljeni pjesmom i plesom s nestašnim patuljcima Macmalićima, upoznali su gusare i sirene koje su doplivale do obale, nestašnog Orka, snažnu buru  te su zajedno s istarskim divovima oživjeli rijeke Mirnu i Dragonju. Kako bi cjelokupno čarobno putovanje otokom Sveti Nikola proteklo u najboljem mogućem raspoloženju pobrinuo se simpatični profesor Epolonius de Histri koji je s publikom tražio sakriveno blago, dok su vile i vilenjaci iz čarobne šume te impresivni fire-show  u parku ispred dvorca Valamar Isabella doprinijeli tome da publika s otoka ponese samo pozitivne dojmove.

Svi zainteresirani za izvedbe Istra Inspirita u sklopu Poreč Open Air festivala u njima mogu uživati svake nedjelje tijekom srpnja i kolovoza zaključno s 1. rujna, s početkom u 20.30 sati. 

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, ali zbog ograničenog kapaciteta posjetitelji moraju svoje mjesto rezervirati na službenoj web stranici Poreč Open Aira: http://porecopenair.com/.

Poreč dobio aplikaciju SIGHTRUN – Spoj trčanja i turističkog razgledavanja

Biciklisti Poreča Diego Žužić, Albert Kiš i Bojan Horvat u Balama na XCM maratonu