in

Istramet: Još 3 dana uz kišu i pljuskove praćene grmljavinom

Žužići/Foto Istramet

Istramet javlja da ćemo se još puna tri dana družiti s kišom i mjestimičnim pljuskovima praćenim grmljavinom. Evo prognoze:

PONEDJELJAK – Pretežno oblačno te i dalje nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu i lokalne grmljavinske pljuskove, naročito u noći i prijepodne. Puhat će slab do umjeren, na moru povremeno jak jugozapadnjak, prema večeri će slabiti. Jutarnje temperature zraka od 10 do 14 °C, dnevne vrijednosti između 16 i 19 °C.

UTORAK – Djelomice sunčano do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme uz umjerenu mogućnost pojave prolazne kiše i lokalnih grmljavinskih pljuskova. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak i jugo. Jutarnje temperature zraka od 10 do 14 °C, dnevne vrijednosti između 17 i 20 °C.

SRIJEDA – Djelomice sunčano, ali i dalje nestabilno vrijeme uz mjestimičnu kišu, a ne smijemo isključiti ni mogućnost pojave lokalnog pljuska, naročito u kopnenom području. Puhat će slab do umjeren jugozapadnjak. Jutarnje temperature zraka od 9 do 14 °C, dnevne vrijednosti između 17 i 20 °C.

 

Stolnotenisačima Tara Dominik Maršić i Mateo Dedić bronca na natjecanju TOP 8 u Vrsaru

U VRSARU 20. svibnja – javna tribina o gospodarenju otpadom