in

Stolnotenisačima Tara Dominik Maršić i Mateo Dedić bronca na natjecanju TOP 8 u Vrsaru

Protekle subote, 18. svibnja, Stolnoteniski klub Vrsar bio je domaćin najjačem ovosezonskom stolnoteniskom turniru popularno zvanom “ TOP 8“ Istarske županije. U osam uzrasnih kategorija nastupilo je pedesetak natjecatelja u muškoj i ženskoj konkurenciji. Za ovaj turnir pozivnice su dobili prvih osam s posljednje rang ljestvice STSIŽ, a Stolnoteniski klub Tar je dobio čak šest pozivnica u tri uzrasne kategorije, doznajemo od trenera Zorana Holika.

U kategoriji najmlađih kadeta pravo nastupa dobili su Dominik Maršić i Raul Vojinović. Dominik je pokazao da je zaista u odličnoj formi, pa je na turniru osvojio treću poziciju i brončano odličje te još jednom dokazao da se nalazi u samom vrhu ljestvice STSIŽ.

Podsjećamo da je Dominik ušao među osam najboljih kao četvrtoplasirani na posljednjoj rang ljestvici STSIŽ. Nažalost, u zadnji tren zbog ozljede svoj nastup na ovom natjecanju morao je otkazati Raul Vojinović, koji je ušao u ždrijeb najboljih osam kao šestoplasirani po rangu. Za njega su natjecanja u ovoj sezoni završila, tako da  neće moći nastupiti niti na preostala tri planirana turnira.

Za najveće iznenađenje turnira potrudio se Mateo Dedić, koji je kao šestoplasirani po rangu u kategoriji kadeta, odličnom igrom uspio doći do treće pozicije i brončane medalje.

U kategoriji mlađih kadeta za STK Tar nastupili su još Ivan i Danijel Filipović koji su zauzeli petu i šestu poziciju, a Teo Maršić u istoj kategoriji s jednom pobjedom zauzeo je sedmu poziciju.

Idućeg tjedna na rasporedu je veliki međunarodni stolnoteniski turnir u Zagrebu, popularno zvani „Zagiping“.

 

Prema podacima FINE: Najviše poduzetnika u Dubrovniku i Poreču, najveća isplaćena plaća u Rovinju

Istramet: Još 3 dana uz kišu i pljuskove praćene grmljavinom