in

IZVRSNE VIJESTI: Filip Ćurko iz Poreča uspješno operiran, prikupljeno dovoljno novca za obitelj

Filip Ćurko

Nakon mjesec i nešto više dana otkako je započela humanitarna akcija SRETNO SRCE u kojoj su se prikupljala financijska sredstva za pomoć oko troškova operacije našem malom Filipu Ćurku iz Musaleža kod Poreča i njegovoj obitelji.

Naime, kao što je već svima znano, Filip je imao zakazanu operaciju u Italiji još 14.02., međutim, taj je termin bio odgođen od strane bolnice poradi hitnoća koje su imali u međuvremenu.

S najvećom radošću javljamo kako je naš hrabri Filip 28.02.2022. uspješno operiran. Operacija je trajala osam i pol sati, koji su zasigurno bili najduži za Filipove roditelje, Branku i Deana.

Danas svakako možemo reći da su i srca sviju nas koji smo na bilo koji način sudjelovali u ovoj divnoj akciji, itekako sretna i mirnija.

Također, ovim putem javljamo da na današnji dan, 06.03.2022. zaustavljamo akciju prikupljanja financijskih sredstava jer je novac koji je do sada prikupljen – dovoljan za sve troškove oko operacije i svega onoga što obitelj naknadno čeka.

Žiro račun otvoren isključivo za ovu akciju, po zakonu Ureda Državne Uprave, mora ostati otvoren do 25.04.2022., kako je sama akcija i prijavljena, međutim, još jednom naglašavamo kako potencijalno buduće donacije nisu potrebne.

Iako je riječ HVALA u ovoj situaciji zaista preskromna obzirom na ogromno davanje svih onih koji su se u akciju uključili, obitelj Ćurko zajedno s građanskom inicijativom GRAĐANI ZA GRAĐANE, iz svega srca zahvaljuje svima vama koji ste Filipu omogućili da lakše i hrabrije prebrodi i ovu životnu bitku.

Nakon što nam se Filip i Dean vrate, kao i po završetku same akcije, svakako ćemo vam se ponovno obratiti i informirati o Filipovom stanju.

Prenosimo vam i Filipove pozdrave i zagrljaje, saznanemo od nedbe od organizatorica akcije Nataše Cvijanović. 

Traktor prešao preko muškarca dok ga je popravljao

Foto TUŠ A. Štifanića Poreč

POREČ: I đaci TUŠ-a A. Štifanića za održivi razvoj – Učili ocjenjivati vino, sadili biljke, posjetili ekohotel…