in

Korona u Pazinu: Trećeligaš privremeno zaustavlja sve aktivnosti kluba, u izolaciji brojni učenici

Foto NK Pazinka

Nažalost, ne baš najbolje vijesti po istarski nogomet stižu iz Pazina. Iako se još uvijek čeka službena potvrda, NK Pazinka će morati narednih desetak dana u samoizolaciju zbog nekolicine zaraženih u svojim redovima, piše Istrasport.eu.

Sigurno se tome ne vesele ni Rovinježi, iako im je možda laknulo što u subotu neće igrati s Pazinjanima, jer čim dokumentacija bude dostavljena povjereniku lige, utakmica je automatski odgođena. Dakle, Pazinka neće u subotu igrati istarski derbi u Rovinju, ali bi trebali vikend nakon toga igrati protiv Buja, jer će do tada već izaći iz samoizoacije.

No, seniorska momčad trenutno je možda i manji problem kod Pazinjana jer osnovna škola u Pazinu ima veliki broj razreda u samoizolaciji pa je omladinski pogon podosta na „udaru“. Zbog toga, ne čudi sljedeća objava kluba:

„Odlukom Izvršnog odbora NK Pazinke, a zbog trenutne epidemiološke situacije, privremeno se zaustavljaju sve aktivnosti u svim kategorijama kluba“, poslano je svim članovima kluba.

Doznali smo naknadno i ovo: Protiv NK Naprijed i Rovinja sigurno Pazinka neće igrati. No, ako Covid naravno dopusti, utakmica Rovinj – Pazinka igrat će se u srijedu 18.11 u 14.00, a utakmica Naprijed – Pazinka u subotu 28.11. u 13.00

Posađena stabla uz Parenzanu

Medulinska ladonja pobjednica natjecanja za Hrvatsko stablo 2020.!