in

FUNTANA: Odgođen koncert “Bel Cante” Sandre Bagarić i Martine Tomčić

Sandra Bagarić i publika - Foto TZ Funtana

Zbog loših vremenskih uvjeta odgađa se večerašnji koncert „Bel cante“ opernih diva Sandre Bagarić i Martine Tomčić uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića, u organizaciji Turističke zajednice općine koji je bio najavljen za 21 sat na Trgu sv. Bernarda. Novi termin održavanja koncerta je ponedjeljak 21. kolovoza u 21 sat.

Da operne arije mogu biti najbolji izbor za toplu, ljetnu večer, uvjerit ćete se ako dođete u Funtanu na koncert “Bel Cante” koji organizira Turistička zajednica općine Funtana. Operne dive Sandra Bagarić (sopran) i Martina Tomčić (mezzosopran) na Trgu sv. Bernarda izvest će popularne arije iz opera, opereta i mjuzikala, uz klavirsku pratnju Darka Domitrovića, što će svim posjetiteljima pružiti doista izniman doživljaj. Sandra Bagarić može se pohvaliti s nekoliko objavljenih CD-a i nastupima diljem svijeta, dok je Martina Tomčić, rođena Istrijanka koja se obrazovala u Grazu, jedna od najpoznatijih hrvatskih opernih pjevačica te glazbena pedagoginja.

Njihove će izvedbe pratiti vrsni pijanist i skladatelj Darko Domitrović, školovan na moskovskom konzervatoriju i čije su izvedbe cijenjene diljem svijeta.

Nevrijeme: Superćelija zahvatila središnju Istru, padale ledene gromade

Foto Jedriličarski klub Horizont Poreč

Na regati „Otvoreno prvenstvo grada Poreča” medalje za Iskru Ivančić i Davida Nicolettija. Puljani dominirali