in

Gradska knjižnica Poreč sudjeluje u 3. Tjednu istarskih knjižnica – Članarina na po i književna večer

Foto Gradska knjižnica Poreč

3. TIK – Tjedan istarskih knjižnica: predstavljanje najnovije, sedme knjige Marilene Dužman i promotivna akcija „Članarina na po“

Društvo bibliotekara Istre pokrenulo je u 2019. godini projekt pod nazivom Tjedan istarskih knjižnica (TIK) koji ima cilj promovirati i povezati knjižnice na području Istarske županije kroz aktivnosti objedinjene odabranom središnjom temom.

Treći Tjedan istarskih knjižnica održat će se od 20. do 24. rujna, a ovogodišnja tema pod nazivom „Zavičaj ni(je) zaborav“ posvećena je promociji zavičajnih tema, autora i baštine.

Gradska knjižnica Poreč se priključila obilježavanju ovogodišnjeg 3. TIK-a. U četvrtak 23. rujna u 19 sati upriličit će se predstavljanje knjige Haker, istarske autorice ljubavnih romana Marilene Dužman.

Gdje mi je psihijatrica?OpsidijanRazgovori s ginekologomMrtav, a gladanSlobodan pad i Skriveno srce zabavna su i opuštajuća štiva koje ova Ližnjanka izdala u manje od dvije godine. Skriveno srce, prvi je od planirana četiri romana u serijalu o obitelji Marwood iz Texasa. Haker je najnoviji, netom objavljen, sedmi Marilenin roman. Marilena u svoje romane uspješno ukomponira ljubav, poslovne neuspjehe, prevare, blagu dozu erotike, humor i razne životne neprilike.

Uz pridržavanje epidemioloških mjera i prethodnu najavu na broj telefona 052434196 ili na e-mail gradska@knjiznicaporec.hr, uživat ćete u druženju s autoricom koje će rado odgovarati na pitanja posjetitelja. Predstavljanje knjige moderirat će Sonja Brhanić.

U okviru obilježavanja 3. TIK-a, u razdoblju od 20. do 24. rujna 2021. godine, pridružuju se i akciji „Članarina na po“. Akcija se odnosi na sve one koji se žele učlaniti u knjižnicu kao redovni godišnji članovi te na one koji žele obnoviti svoje redovno godišnje članstvo u knjižnici u pola cijene!

Ova promotivna aktivnost ne uključuje obnovu/upis onih korisnika koji pri upisu već ostvaruju popust na godišnju članarinu.

benzinska postaja crpka

Cijene goriva stalno rastu, Ministarstvo kaže da može reagirati samo iznimno

Žminjski turistički rekordi – 2021. će se pamtiti i po nagradi Simply the Best i novim projektima