in

Kino Istra u Buje donosi dva hita: “No Time do Die” i “Triple Trouble”

Kino Istra donosi u Buje dvije filmske poslastice. U srijedu 20.10.2021. u 18h na programu je Triple Trouble redateljice Marte Karwowska iz Poljske au 20 sati najnoviji film s Jamesom Bondom Za smrt nema vremena/No Time To Die – akcijski hit s Danielom Craigom u glavnoj ulozi.

Triple Trouble: Najbolji prijatelji Julka i Olek moraju riješiti zagonetku nestanka Monetove slike “Plaža u Pourvilleu” kako bi spasili Julkinu tetu koja je optužena za krađu tog slavnog umjetničkog djela. Uigrani duo započinje istragu, no uskoro ih sustigne nevolja u obliku luckaste 12-godišnjakinje Felke. Felkin doprinos istrazi je neupitan, no njezina će prisutnost postati prijetnja Julkinom i Olekovom prijateljstvu.

Trailer

No Time To Die: Uloge / Interpreti: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes.

Jedna od najdugovječnijih filmskih franšiza u povijesti filma dobiva nastavak jer se tajni agent James Bond vraća na veliko filmsko platno. Karizmatičnog agenta britanske tajne službe MI6, kodnog naziva 007, portretirat će Daniel Craig, što će mu biti peta uloga tajnog agenta.

Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija” je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Trailer

Kino dvorana Buje – ulaz je slobodan.

Kino Istra donosi filmski program u gradove i mjesta koji nemaju aktivno kino ili redovitog kino programa.

Kino Istra donosi filmove sa svih strana Europe svijeta na veliki platno. Do kraja godine 2021. donijet će više od 130 projekcija u trinaest gradova i mjesta.

www.kinoistra.eu

VAŽNA NAPOMENA: UPUTE POSJETITELJIMA

Sukladno epidemiološkim uvjetima usuglašenim sa Stožerom civilne zaštite Istarske županije u cilju sprječavanja širenja bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2, predstavi može prisustvovati ograničen broj posjetitelja (60 osoba).

Ulaskom u kazalište obavezna je dezinfekcija ruku i dobrodošlo je održavanje fizičke distance stoga preporučamo raniji dolazak na događanje kako bi izbjegli stvaranje gužve.

Zbog epidemioloških mjera potrebna je rezervacija mjesta: Tel: 052/773 075

e-mail: info@uciliste-buje.eu

povrće pixabay tržnica

Flego o paradoksu: Poljoprivredne subvencije rastu, a proizvodnja pada

dominik družeta istarski borac pula

Pulski judaš Dominik Družeta zlatan na Europskom kupu