in

KRNICA: Moje istrijansko korona vjenčanje oduševilo, uskoro još jedna predstava Teatra Naranča

Ove nedjelje Teatar Naranča u Krnici na školskom igralištu oduševio je publiku svojom hit predstavom Moje istrijansko korona vjenčanje. U sat i pol druženja s glumcima obrađene su aktualne teme posljednjih dviju godina, a publika je otišla nasmijanih lica. Glumci su dobili brojne pohvale publike, među kojima su mnogi rekli da će veselu komediju morati opet pogledati. Predstava je organizirana u skladu s epidemiološkim mjerama – na njoj je bilo 120 ljudi na otvorenom prostoru.

„Moje istrijansko korona vjenčanje“ je komedija koja obrađuje izuzetno aktualnu temu neprilika koje donosi trenutna situacija po pitanju organizacije vjenčanja, a radnje cijele predstave odvija se u lokalnoj oštariji „Nemojte ča zamirit“.

Oštar Tone imao je težak zadatak organizirati vjenčanje svoje kćeri Silvane i budućeg mladoženje, Talijana Luigija koji je zbog lockdowna ostao zatočen u Italiji. Uz niz komičnih situacija i istarske snalažljivosti Silvana neće po peti put morati odgađati vjenčanje te je u ovoj predstavi kraj biti ipak sretan! Ako netko nije pogledao – preporučamo svakako da je pogleda i od srca se nasmije!


Suradnja Teatra Naranča i TZ-a Marčana se nastavlja pa pozivaju gledatelje na još jednu predstavu ove vesele kazališne družine – “Vitez željeznog srca” koja će se odigrati u Marčani 14. kolovoza u 19 sati.
Predstava je namijenjena djeci i traje 45min.
Najava i rezervacija moguća je putem e-maila  tz-opcina.marcana@pu.t-com.hr

sjedište općina vižinada foto tanja kocijančić

VIŽINADA: Vijećnici odobrili vrtiću Radost novo zapošljavanje

Talijan jurio Ipsilonom 188 km na sat – Skupo je to platio