in

LABINSKO-ŠVEDSKA GLAZBENA SURADNJA: Poslušajte hit “Someone New” koji izvode i Marko Brezičević i Valdet Luboteni

Period karantene, koji je u velikom dijelu svijeta još uvijek na snazi, osim nebrojenih nevolja, uzrokovao je i premještanje kulturnih zbivanja u virtualni svijet. Posljednjih smo mjeseci svjedočili desetinama tisuća online izložbi, kazališnih predstava, koncerata, kao i raznih suradnji do kojih u normalnim okolnostima vjerojatno ne bi ni došlo. 

Jedna od takvih je suradnja švedskog country dua Markus & Michaela te članova labinskog benda Trees Of Maine. Radi se o izvedbi hita „Someone New“  švedskog benda Eskobar koji su u originalnoj verziji ugostili američku kantautoricu Heather Nova.

Markus & Michaela jednom tjedno objavljuju gostovanja sa drugim glazbenicima diljem svijeta, a do sada su ugostili izvođače iz SAD-a, Španjolske, Irske, Finske, Norveške i druge.

Predstavnici Hrvatske dolaze iz Labina, a radi se o Marku Brezičeviću koji je prije bio član benda Soul Display, dok je Valdet Luboteni prije djelovao u bendu The Orange Strips.

Kako ova neobična suradnja zvuči možete pogledati ovdje:

Embed link:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/g457LspYCFk” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Trees Of Maine

https://www.facebook.com/treesofmaine

Markus & Michaela

https://www.facebook.com/markusochmichaela

BUJE: Dokumentarni film „Priča o plastici“ povodom Dana zaštite okoliša 5. lipnja

OSTVARENJE SNA ZA MOT O8 – Porečka djeca dobila novu dvoranu za ples, treninge i zabavu