in

“MOT 08” sa “Čarobnjakom iz Oza” sutra u Poreču

Godina  se bliži kraju, a Studio za izvedbene umjetnosti „ MOT 08„ će završetak uspješne godine obilježiti plesnom predstavom  „Čarobnjak iz Oza“. Osim godine pune medalja i smijeha, Studio slavi deset godina svog postojanja. Povodom toga je Udruga pripremila prigodne zahvalnice i zakusku.

Članovi Studia za izvedbene umjetnosti ”MOT 08” plesom će svojoj publici ispričati fantastičnu priču o djevojčici Dorothy koja se nakon nevremena našla u čarobnoj zemlji Oz i pokušava pronaći put kući. U toj potrazi punoj svakakvih iskušenja pridružuju joj se Strašilo, Limenko i bojažljivi Lav. Zajedno lakše svladavaju nevolje i bolje upoznaju sami sebe. U toj potrazi zapravo odrastaju i sazrijevaju, baš kao i naše plesačice iz godine u godinu.

Božićnu produkciju predstavit će plesne skupine: Stars, Diamonds, Divas, Angels, Twinkle, Simple, Space, Aria, Fame, Fenix, Magic. Koreografije su osmislile Josipa Kalac,  Aleksandra Hodak i  Mateja Pančelat.

Bogatu scenografiju je osmislila i izradila mlada porečka umjetnica Ella Trifunac.

Majstor tona i rasvijete je Ivan Pisak a montažer glazbe Aleksandar Poropat.

Predstava je na rasporedu u utorak,  18. prosinca  u 18:00 u kazališnoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Poreč. Ulaz je slobodan.

Pola milijuna bespovratnih kuna za uređenje plaže u Špadićima

Buzećanka Vanessa Jakac osvojila četvrto mjesto na Supertalentu!