in

NOVIGRAD: Lapidarium i muzejska trgovina započinju s radom

Foto TZ Istarske županije

Muzej Lapidarium i muzejska trgovina LINK započinju s radom od ponedjeljka, 4. svibnja, uz pridržavanje svih epidemioloških, higijenskih i mjera fizičkog distanciranja propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (HZJZ).

Radno vrijeme Muzeja Lapidarium u svibnju bit će od ponedjeljka do petka od 9 do 15 sati, a vikendom i praznikom zatvoreno.

Radno vrijeme muzejske trgovine LINK u svibnju bit će od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati, a radno vrijeme subotom od 10 do 14 sati. Nedjeljom i praznikom bit će zatvorena.

Broj posjetitelja koji istovremeno mogu boraviti u muzeju je ograničen na 15 osoba, a u muzejskoj trgovini na 5 osoba; daljnji ulasci mogući su tek kad jedan od posjetitelja izađe.

Osoblje muzeja i muzejske trgovine LINK će prilikom interakcije s posjetiteljima koristiti zaštitne maske koje prekrivaju nos i usta te osiguravati razmak od najmanje dva metra prilikom međusobne komunikacije.

Molimo sve posjetitelje da se pridržavaju svih epidemioloških, higijenskih i mjera fizičkog distanciranja koji je propisao Hrvatski zavod za javno zdravstvo (HZJZ), te da obvezno dezinficiraju ruke sredstvom za dezinfekciju koje će biti postavljeno na ulazu u muzej i muzejsku trgovinu.

Daljnje obavijesti o mogućim izmjenama u radu i uslugama muzeja te muzejske trgovine građani mogu pratiti na internet stranici www.muzej-lapidarium.hr, priopćeno je iz Grada Novigrada.

LITVANSKI POUČAK: Pula i Bjelovar dozvolit će ugostiteljima da prošire terase

POREČ: Plava laguna smanjila plaće svima – do daljnjeg nema zapošljavanja sezonaca