in

Objavljen natječaj za izradu vizualnog identiteta 66. Pulskog filmskog festivala

Foto: pulafilmfestival.hr

Javna ustanova Pula Film Festival objavila je natječaj za izradu vizualnog identiteta 66. Pulskog filmskog festivala. Pozvane su sve pravne i fizičke osobe s područja Republike Hrvatske da svojim idejama predlože, uz zadane smjernice iz natječaja, grafičku i komunikacijsku kvalitetu narednog festivala. Rok za dostavu prijedloga je 15. prosinca, a nagrada je 7.500 kuna.

Predmet javnog natječaja je izrada novog vizualnog identiteta festivala sa svrhom dobivanja kvalitetnog rješenja za njegovu upotrebu na svim on line i off line promidžbenim materijalima (plakati, letci, brošure, monografije, internetska stranica, promotivni materijali i drugo).

Pristigle radove ocjenjivat će povjerenstvo. Najprihvatljivije rješenje može se donijeti većinom glasova a odluku o izboru donijeti će najkasnije do 21. prosinca. Na odluku o odabiru Povjerenstva natjecatelji nemaju pravo prigovora. Odluka o najboljem rješenju, te popis svih dostavljenih prijedloga bit će objavljena na mrežnoj stranici pulafilmfestival.hr.

Istramet: Fen danas grije sjever Italije na 30 °C!

Poreč: Objavljen popis radionica iz projekta Dam-daš