in

Otvoreni knjižnični stacionari u Červar Portu, Baderni i Novoj Vasi

Knjižnični stacionari Gradske knjižnice Poreč, kojima knjižnica širi knjižničnu mrežu i do mjesta udaljenijih od porečkog gradskog središta, nastavljaju s radom.
Djelatnice Gradske knjižnice Poreč pročistile su postojeći fond i razvrstale novitete u stacionaru u Červar Portu, koji je obogaćen za više od 1.500 novih naslova; od beletristike, knjiga za djecu različite dobi pa sve do građe stručnog sadržaja.

S nadopunom noviteta, zbirkom na slovenskom jeziku te knjigama koje su u stacionar pristigle donacijama građana, fond knjižničnog stacionara sada broji oko 4.000 jedinica knjižne građe.

Prostor červarskog stacionara omiljeno je okupljalište za lokalno stanovništvo, brojne zaljubljenike u knjige, a u ljetnim je mjesecima obvezna stanica i za domaće i strane goste. Radno vrijeme je četvrtkom od 15 do 17 sati.

Vrata ponovno otvaraju i stacionari u Baderni i Novoj Vasi. Knjižni fondovi ovih dvaju stacionara također su prethodnih mjeseci obogaćivani i pročišćavani te pozivamo sve mještane da pronađu među bogatom ponudom nešto za sebe.

Radno vrijeme knjižničnog stacionara Baderna je subotom od 10 do 12 sati, dok je knjižnični stacionar Nova Vas otvoren utorkom od 17 do 19 sati.

Korištenje knjižničnih stacionara je besplatno.

-Molimo korisnike da se pridržavaju svih propisanih mjera HZJZ koje su na snazi, poručuju iz Gradske knjižnice Poreč.

Ministarstvo: Nastavljaju se upisi prvašića koji će trajati do 20. kolovoza

vižinada raskrižje budući kružni tok rotor

Bez vode 22. svibnja dio Vižinade