in

POREČ: Završna izložba LUP-a u Galiji – Razgledajte radove!

Foto Likovna udruga Poreč

Završna godišnja izložba LUP u Galiji

Foto Likovna udruga Poreč
Foto Likovna udruga Poreč

U ponedjeljak, 12. prosinca, u galeriji Likovne udruge Poreč u Galiji u Poreču otvorena je skupna završna godišnja izložba članova. Na izložbi izlaže 22 člana ove vrijedne udruge.

Otvorenju izložbe su, osima autora, prisustvovali i brojni posjetitelji. Nakon uvodnog pozdrava, svaki prisutni član obrazložio je svoj odabir rada jer su ovaj put tehnika, format i tema bili proizvoljni, što je rezultiralo vrlo različitim radovima. No, kako se uvijek nastoji napomenuti, ovo je udruga koja svakome tko želi pokazati svoj rad, bez obzira na kvalitetu, daje mogućnost da može to učiniti..

Nakon pregleda svih radova, članica udruge Nevija Cvitko recitirala je prigodnu, za ovu priliku napisanu pjesmu „Prolazi…dolazi“. Vokalna etno skupina Zajednice Talijana Nigrignanum otpjevala je nekoliko prigodnih, božićnih pjesama nakon čega im je dugogodišnja članica udruge, Mirjana Šepa, prigodnim poklonom zahvalila na stalnom sudjelovanju na eventima u Lup-u.

Svi prisutni pozvani su na malu zakusku koju su pripremili članovi LUP-a.

Foto Likovna udruga Poreč
Foto Likovna udruga Poreč

Izložba se može pogledati radnim danom i subotom  u radnom vremenu Kluba umirovljenika Galija od 9 do 12 sati, saznajemo od predsjednice LUP-a Ester Diklić.

Plesačice porečkog studija Unique viceprvakinje u konkurenciji od 400 koreografija

Tar - Tekuće zeleno zlato Istre udruge Olea - Svi pristigli uzorci na analizu - Foto Tanja Kocijančić

U subotu u Taru „Tekuće zlato Istre“ – Smotra najboljih maslinovih ulja