in

RADOJKA ŠVERKO nastupa u Poreču u pratnji Vladimira Babina

Hrvatska pjevačka diva počastit će Poreč sakralnim repertoarom.

Vrhunac 59. sezone Koncerata u Eufrazijani zasigurno će obilježiti večerašnji nastup. Nakon izvrsnog adventskog koncerta u porečkom kazalištu uz najveće hitove, hrvatska pjevačka diva Radojka Šverko uz pijanista Vladimira Babina u petak, 17. srpnja, osvaja i Eufrazijevu baziliku svojim sakralnim repertoarom.

Svima poznat glas raskošnog volumena za Eufrazijevu baziliku priprema program koji je izveden diljem Hrvatske i Europe te je složen od bisera barokne, klasične, sakralne i gospel literature. Tako će se u interpretaciji Radojke Šverko večeras izvesti skladbe G. F. Händelsa, I. pl. Zajca, G. Verdija, J. S. Bacha, G. Bizeta, C. Franca te druge tradicionalne pjesme.

Koncert počinje u 21 sat, a ulaznice po cijeni od 50 kuna dostupne su od 20 sati na ulazu u Eufrazijevu baziliku. Za umirovljenike i djecu ispod 12 godina ulaz je besplatan.

Napomena: prema preporučenim mjerama opreza Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske na koncertu je obavezno nošenje zaštitnih maska za lice.

Koncerti se odvijaju u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Poreč, pod pokroviteljstvom Grada Poreča, Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Istarske županije, Porečke i pulske biskupije te Župnog ureda Poreč, Turističke zajednice grada Poreča i Austrijskog kulturnog foruma, a pod sponzorstvom Damjanić vina te Pizzerije Dali, priopćeno je iz porečkog Učilišta.

AQUACOLORS POREČ – 20 posto popusta vikendom na ulaznice! Plus akcija koktela 2+1

ISTRA: U noći sa subote na nedjelju kontrola alkoholiziranosti vozača