in

”U ritmu slasne stihobasne” sutra u porečkoj knjižnici

Družimo li se češće sa sebi sličnima ili onima koji se od nas razlikuju? Trebamo li prijateljima govoriti što nas kod njih smeta? Dok želimo mijenjati druge, jesmo li spremni mijenjati i sebe?
U svijet takvih i sličnih pitanja odvela nas je svojim šarenim i zabavnim slikovnicama  Dijana Merey Sarajlija, fonetska ritmičarka-rehabilitatorica iz zagrebačke Poliklinike SUVAG koja u Gradsku knjižnicu Poreč stiže sutra, 22. listopada, u 11 sati u sklopu programa Mjeseca hrvatske knjige.

Autorica je, zajedno sa svojom djecom i suprugom u seriji stihobasni „Što mravi znaju o ljubavi“, do sada objavila tri dvostruke slikovnice, kojima je oduševila djecu svih uzrasta, od 3 do 103 godine! U njima se glavni lik suočava s naizgled nerješivim problemom, ali se uvijek odnekud pojave mali mravi da mu osvijeste o čemu se zapravo radi i povedu ga do rješenja. 
S jednim od tih likova upoznat će Porečane kroz interaktivnu radionicu „U ritmu slasne stihobasne“ sutra na Odjelu za djecu i mlade Gradske knjižnice Poreč na Trgu Marafor 4.

CineStar otvara kino u Puli 8. studenog

FOTOGALERIJA: Predsjednica posjetila sajam pršuta u Tinjanu i Festival tartufa i terana u Motovunu