in

CineStar otvara kino u Puli 8. studenog

Petnaesti po redu kino iz lanca CineStar otvorit će se uskoro u Puli u novom shopping centru Max City, točnije 8. studenog. Da je Pula tzv. grad filma jer se u njemu još od 1954. godine održava najznačajniji domaći filmski festival znaju svi. Neovisno o Pula film festivalu, već dugi niz godina među Puljanima se moglo čuti kako su željni pravog kina u kojem će moći uživati u filmskim hitovima. CineStar u Puli imat će tri kino dvorane, što će ga činiti najvećim kinom u Istri.

Kino će u potpunosti biti opremljeno Barco laserskim projektorima. Sve dvorane će biti opremljene vrhunskom laserskom tehnologijom i gledateljima će osigurati pravi užitak gledanja filma na wall-to- wall platnima, uz laserske projektore i JBL i Crown zvučni sustav. Potpuna digitalizacija omogućila je da se udovolji i najzahtjevnijim ljubiteljima kina. Oni željni nove dimenzije zabave, moći će se upustiti u RealD 3D pustolovinu ili se prepustiti ekstremnom doživljaju filma uz eXtreme – CineStarov specijalan format koji gledatelju garantira doživljaj filma na većem platnu uz jači zvuk i jači doživljaj, naravno uz laserske projekcije, ali i najudobnija sjedala. Dvorane će biti prostrane i udobne, a svih 459 sjedala će biti izvedena u koži. Posebnu ponudu činit će Love box i Vip relax sjedala za dodatnu udobnost.
Posjetiteljima će biti ponuđene prepoznatljive usluge CineStara, poput Moja CineSrijeda – najpovoljnijeg dana u tjednu, matineje i obiteljski paket, proslave rođendana, ali i loyalty program koji omogućava uštede i kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga. Dodatno, najmlađi posjetitelji moći će slaviti svoje rođendane u posebno dizajniranoj dječjoj rođendaonici.

U CineStaru vjeruju da kultura mora biti dostupna svima, pa će tako i Puljani moći uživati u novoj sezoni ‘Spektakala u CineStaru’, u sklopu kojeg CineStar prenosi kulturnu scenu svjetskih metropola na velika platna. Opere, baleti, koncerti klasične i pop glazbe te dokumentarci naći će se u na programu nove sezone.

Uređuju se groblja u Novoj Vasi i Fuškulinu za 740 tisuća kuna

U ritmu slasne stihobasne

”U ritmu slasne stihobasne” sutra u porečkoj knjižnici