in

U Vodnjanu koncert Domagoja Miškovića, večeras 24.8.

Domagoj Mišković

U Vodnjanu u prostoru galerije El Magazein bit će održan solo recital klasične gitare umjetnika Domagoja Miškovića u srijedu, 24. kolovoza, s početkom u 21 sat. Koncert će se održati u zgradi iz 15. stoljeća u prostoru El Magazèin u Vodnjanu 24. kolovoza u 21 sat. Ulaz je slobodan. 

Domagoj Mišković, solista, studirao je klasičnu gitaru, bacc i mag.art, u klasi virtuoza Eliota Fiska na akademiji Mozarteum u Salzburgu od 2000. do 2007. Zadnjih petnaest godina radi u privatnim i javnim glazbenim školama u Hrvatskoj i New Yorku. Nekoliko godina unazad Domagoj je započeo fuziju improvizacije i motiva standardnog repertoara u jedan tonalni kolaž ekspresije inspiriran francuskom cembalo skolom is 17. i 18. stoljeća te modernim solo koncertima Keith Jarreta.

Tema recitala “Crvena gitara” je eksperimentalna improvizacija koja istražuje glazbene boje i motive suvremene glazbe, te budi sjećanje na baroknu tradiciju kada je glazbenik bio izvođač, kompozitor i improvizator u svakome trenutku izvedbe.

Recital će se održati u zgradi iz petnaestog stoljeća u prostoru El Magazèin u Vodnjanu 24. kolovoza u 21 sat. Ulaz je slobodan. 

Foto Istarski boćarski savez

Devet Istrana na Boćarskom prvenstvu RH u Ročkom Polju

lisice mup policija

POREČ: Talijan snimao golu djecu na plaži