in

Lions klub Poreč dodijelio donacije potrebitima i udrugama

Foto Lions klub Poreč

Jučer, 22. prosinca, u Centru za socijalnu skrb Poreč u ime Lions kluba Poreč predsjednik Boris Jugovac i tajnik Zlatko Janković-Miloš uručili su Olimpiji Meden, predsjednici Udruženja slijepih Istra-podružnica Poreč i Ivani Buda – Stranić, ravnateljici Centra za socijalnu skrb Poreč, bonove u iznosu od 200 do 600 kuna za 20 članova Udruženja slijepih Poreč. Za 9 najugroženijih obitelji o kojima brine Centar bonovi za hranu u jednom trgovačkom centru iznose od 500 do 1.000 kuna.

Foto Lions klub Poreč drva grijanje
Foto Lions klub Poreč

-Bonovi će biti podijeljeni do Božića i time ćemo im učiniti Božić malo ljepšim. Lions klub također je dodijelio donaciju majci teško invalidnog djeteta kojemu je potrebna rehabilitacija u gradu van Poreča u iznosu od 3.000 kn za prijevoz na terapije. Također smo osigurali sredstva za ogrjev za 4 obitelji u potrebi s ukupno 9 m3. Drva će biti dostavljena obiteljima do Božića. Donacije su dodijeljene i udrugama koje se bave invalidnim osobama, s nadarenom djecom te LCIF fondaciji koja pomaže u velikim katastrofama u svijetu, pa tako i prilikom potresa u Petrinji, Sisku i Zagrebu.
Ukupan iznos dodijeljenih sredstava je 49.000 kuna, objavio je tajnik.

Sredstva su prikupljena na humanitarnom balu koji je održan pod nazivom Dobro je činiti dobro zahvaljujući donacijama porečkih Lionsa i njihovih prijatelja kojima se najsrdačnije zahvaljujemo. Također zahvaljujemo prije svega lokalnim medijima na praćenju i podršci.
Svim našim donatorima, Lionsima, kao i korisnicima sredstava Sretan Božić i Novu godinu žele članovi Lions kluba Poreč, poručuju iz ove udruge.

lisice mup policija

Bježao policiji pa uhićen. Test na alkohol prihvatio, ali ne i na drogu

Foto Vladimir Bugarin

POREČ: Nagrade za brojne kineziologe za dugogodišnji rad i afirmaciju udruge