in

Lions Poreč poziva na 23. humanitarni bal – Donacije se skupljaju za udruge slijepih, distrofičara, Centar za inkluziju…

Detalj s Lions bala 2019.

Lions klub Poreč poziva sugrađane na 23. tradicionalni humanitarni bal u subotu 19. studenog s početkom u 19. 30 sati u hotelu Diamant. Bal ima moto „Dobro je činiti dobro“, a organizira se povodom proslave zaštitnike Poreča sv. Maura i 25. godišnjice osnivanja Lionsa Poreč.

Prikupljena sredstva od donacija, bogate lutrije i aukcije slika namijenjena su Udruzi slijepih, Društvu distrofičara, Društvu invalida, Sigurnoj kući, Udruzi udomitelja, Domu za psihički bolesne osobe u Brkaču, URIOS-u Centru za inkluziju, Udruzi dijabetičara i drugim udrugama i  mnogobrojnim potrebitim pojedincima.

Također, pomažu mladim talentima u njihovom usavršavanju kroz razne seminare i takmičenja.

Gosti večeri su uvažene osobe iz javnog i političkog života, članovi Lions i Leo klubova Istre, Hrvatske i inozemstva, te njihovi i naši prijatelji.   

PROGRAM VEČERI:

–             AUKCIJA SLIKA

–             AUKCIJA VINA

–             BOGATA LUTRIJA

–             SVEČANA VEČERA SA MUZIKOM

CIJENA ULAZNICA 250 kuna s uključenim pićem.

Lionsi pozivaju ljude dobre volje i dobra srca da nam se pridruže. Rezervaciju ulaznica za bal možete obaviti na telefonu +385912219618 ili na e-mail tajnik@lions.hr

Foto Karate klub Finida Poreč

Poreč ugostio Eurocup Istria 2022. – međunarodni karate turnir

Foto KRSG Poreč

POREČ: Gresa Ramadani vicepravkinja Hrvatske u ritmičkoj gimnastici