in

Ljetni kamp Grada Poreča uspješno surađuje s Valamarom – Djeca uživala na otoku Sv. Nikola

Djeca iz ljetnog kampa na otoku Sv. Nikola - Foto Valamar

Valamar Riviera već dugi niz godina podržava rad Društva „Naša djeca“ Poreč koje je osnovano s ciljem promicanja prava djece na slobodno vrijeme koje treba biti kvalitetno i kreativno osmišljeno.

Dražen Mofardin i Gabrijela Močibob - Foto Valamar
Dražen Mofardin i Gabrijela Močibob – Foto Valamar

Društvo „Naša djeca“ Poreč i Grad Poreč su i ove godine organizirali ljetni program pod nazivom Dječji ljetni kamp. Djeca su u sklopu ovog najpoznatijeg porečkog ljetnog programa, između ostalog, boravila i na plaži Valamarovog hotela Pinia, kao i na otoku Sveti Nikola gdje su se kupala na plaži u sklopu Valamar Isabella Island Resorta. Za potrebe provođenja aktivnosti programa, Valamar je omogućio i korištenje dječje igraonice, softplay igraonice te dječjeg igrališta hotela Pinia.   

Program ove godine broji više od 550 djevojčica i dječaka različitih uzrasta koji su raspoređeni u četiri dvotjedne smjene na dvije gradske lokacije, a čije aktivnosti organiziraju voditelji i volonteri. Aktivnosti su raznolike te djeca uživaju u izletima, radionicama i natjecanjima, a za vrijeme trajanja programa Valamar za djecu sprema i ručak.

“Ljetni kamp za djecu osmišljen je u Društvu Naša djeca prije četvrt stoljeća iz očite potrebe da djeca osnovnoškolske dobi ljeti budu na sigurnom i na moru dok roditelji rade. Ta potreba postoji i dalje, ima djece koja zaista cijelo ljeto provedu u kampu, ali sve više je djece koja u kamp dolaze radi druženja, zabave, usvajanja novih vještina i slično. Nastojimo omogućiti djeci da uživaju u blagodatima našeg podneblja i turističke infrastrukture. U tome nas od prvog dana partnerski podržavaju Grad Poreč – Parenzo koji roditeljima djece s prebivalištem na području Grada Poreča sufinancira boravak u kampu, te Valamar Riviera”, izjavila je Gabrijela Močibob, upraviteljica Društva „Naša djeca“ Poreč.

Valamar nastavlja njegovati suradnju s Društvom „Naša djeca“ Poreč čiji izniman rad uvelike doprinosi društvenom razvoju destinacije Poreč. Suradnja s lokalnim zajednicama i pružanje podrške projektima od velikog društvenog značaja važan je dio Valamarove strategije održivosti, priopćeno je iz Valamar Riviere.

Kod Pazina policija našla plantažicu marihuane

policija auto foto mup pu istarska

VIŠNJAN: Na Ipsilonu teško stradao vozač kombija