in

MARČANA: Mijenja se Prostorni plan uređenja, uskoro javna rasprava

Marčana

Javna rasprava o prijedlogu II. izmjena i dopuna Prostornog plana uređenja Općine Marčana provest će se od 15. listopada do 13. studenoga 2020. godine.

Javni uvid u prijedlog ovog urbanističkog dokumenta moguće je obaviti na oglasnoj ploči u zgradi Općine Marčana u Marčani 158, na drugom katu, u hodniku ispred
ureda br. 2 od 15. listopada do 13. studenoga i to: ponedjeljkom, četvrtkom i petkom od 8,30 do 11,30 sati, a utorkom od 14,00 do 17,00 sati, uz pridržavanje epidemioloških mjera vezanih za COVID-19 (dezinfekcija ruku, nošenje zaštitne maske za lice), te na web stranici Općine Marčana: www.marcana.hr, u informacijskom sustavu prostornog uređenja.

Javno izlaganje o prijedlogu Izmjena i dopuna Plana za predstavnike javnopravnih tijela i sve zainteresirane održat će se u sportskoj dvorani Društvenog doma u Marčani, Marčana 166, u srijedu, 28. listopada, s početkom u 17,30 sati.
Sudionici javnog izlaganja morat će se pridržavati javno-zdravstvenih mjera (zaštitna maska za lice, međusobna udaljenost određena rasporedom sjedećih mjesta i dr.). Ukoliko u vrijeme održavanja javne rasprave budu na snazi određene odluke, zabrane i mjere vezane uz COVID19, javno izlaganje će se održati ovisno o procjeni stanja na način sukladan odlukama i mjerama te uputama nadležnog Stožera civilne zaštite, o čemu će biti objavljena obavijest na mrežnim stranicama Općine Marčana (www.marcana.hr).

Za sve detaljnije informacije posjetite stranicu općine https://www.marcana.hr/

LOBORIKA – Obavijest o potpunom zatvaranju ceste D66 i privremenoj regulaciji prometa

POREČ: U Poduzetničkom inkubatoru djeca postaju mali znanstvenici kroz Nutty Scientists radionice