in

Mjesec poduzetništva u Poreču: Vodiš li svoje ljude ad hoc ili situacijski?

U sklopu programa manifestacije Mjesec poduzetništva u Poreču u ponedjeljak, 22. listopada, u Poduzetničkom inkubatoru u Žbandaju s početkom u 16.30 sati održat će se besplatna edukacija na temu „Vodiš li svoje ljude „Ad hoc“ ili situacijski?“. Edukaciju će voditi  Marinela Dropulić Ružić iz Meraklisa.

Menadžer, lider, poslodavac – koliko sam dobar u ovim ulogama? A što bi moji djelatnici i suradnici odgovorili na ovo pitanje? Na koji način mogu dobiti maksimum od svojih ljudi? U čemu je „kvaka“? Ako si postavljate ova pitanja, a ne pronalazite odgovor ili ako ste pronašli alate, ali se u Vašoj praksi nisu pokazali kao najbolje rješenje, možda je vrijeme da se upoznate sa situacijskim načinom vođenja (situacijskim leadershipom). I prepoznate što NIJE situacijsko vođenje.

Cilj ove edukacije je da prepoznate svoj stil vođenja. I procijenite u kojoj mjeri ste menadžer, a u kojoj lider te definirate što je zadatak, kompetencija, motivacija i angažiranost. Proces je interaktivan, a najvažnije od svega je što ćete naučiti prepoznavati stupnjeve razvoja svojih djelatnika, čime ćete minimizirati konflikte, a značajno unaprijediti učinkovitost svog tima/kolektiva.

Ova edukacija je jedna od aktivnosti u sklopu Mjeseca poduzetništva koju ove godine prvi put organizira Grad Poreč u cilju promicanja poduzetništva. U okviru manifestacije se tijekom listopada na više lokacija u gradu svakodnevno održavaju razne aktivnosti namijenjene stanovnicima Poreča različitih dobnih skupina i područja interesa, u kojima osim Grada sudjeluju gradske ustanove i lokalni poduzetnici te partneri iz drugih gradova. Edukacija je besplatna, a mjesta su ograničena. Zbog ograničenog broja mjesta potrebno je prijaviti se na e-mail adresu: petra.malekovic-susnjic@porec.hr najkasnije do ponedjeljka, 22. listopada, do 10 sati.

DND Poreč: Bankelice kao zajedničko djelo djece i umjetnika

Lagala da je izgubila osobnu iskaznicu kako ne bi platila smještaj u Funtani