in

Na listi najboljih doktora u Hrvatskoj i Porečani LINA ŠTEFANIĆ i IVAN RAKOVAC

Rakovac i Štefanić opet među najboljima

Portal Najdoktor.com je petu godinu za redom objavio popis najboljih doktorica i doktora po izboru pacijenata u Republici Hrvatskoj. Među njima ima i podosta Istrana. Cilj ovog izbora, piše taj portal, jest da na temelju iskustava pacijenata stvaraju, što je moguće, realniju sliku o pojedinim doktoricama i doktorima.

Na popisu najboljih prema mišljenju pacijenata nalaze se Porečani – ortoped Ivan Rakovac i ginekologinja Lina Štefanić, te nekolicina liječnika iz Pule. Oni su ginekolozi Mirela Markanović-Mišan, Tomislav Perkov i Dragan Belci. U kategoriji neurokirurga među najboljima je Bojan Milanov, doktori obiteljske medicine Zvjezdana Ćatović i Magda Martinčević-Diminić, a pedijatrije Tatjana Ravnić-Bunčić i Mirna Milevoj-Ražem. Na listi najboljih urologa je i  Predrag Mamontov, također iz pulske Opće bolnice.

Kriteriji po kojima je portal Najdoktor.com birao najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara i njihova kvaliteta. Oni koji nisu bili argumentirani, nisu uzeti u obzir.

Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje, niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata, zaključuje portal Najdoktor.com.

NOVE CIJENE: Benzin pojeftinio, dizel poskupio

NOVE CIJENE: Benzin pojeftinio, dizel poskupio

Novigradskom kampu Mareda prestižna nizozemska nagrada ANWB TOP 2019.

Novigradskom kampu Mareda prestižna nizozemska nagrada ANWB TOP 2019.