in

Nastavlja se podjela spremnika za otpad u Poreču, Varvarima, J. Rakovcu i Novoj Vasi

Foto Usluga Poreč

Od ponedjeljka, 15. studenog, nastavlja se podjela spremnika po organiziranim punktevima za naselja Grada Poreč i u mjesnim odborima Varvari, Joakim Rakovac i Nova Vas.

Preuzimanje spremnika za pojedina naselja obavljat će se prema sljedećem planu i od 9 do 16 sati. Od 15. do 17. studenog dijelit će se u Varvarima na polivalentnom igralištu za naselja Varvari, Velenik i St. Lindi, a 19. i 20. studenog u Antoncima, također na polivalentnom igralištu, za mjesta Antonci, St. Portun, Kosinožići i Vežnaveri.

Mole se svi korisnici sa navedenih područja da dođu na dogovorenu lokaciju u naznačeno vrijeme i preuzmu svoje spremnike. Za sve korisnike osiguran je po jedan plavi i žuti spremnik te set vrećica za staklo,  a prilikom preuzimanja potrebno je potpisati zapisnik o preuzimanju spremnika.

Budući će se nakon podjele individualnih spremnika za odvojeno sakupljanje otpada, postojeći zeleni otoci postavljeni na javnim površinama ukloniti, izuzetno je bitno da svi korisnici preuzmu svoje spremnike.

Ukoliko netko nije u mogućnosti preuzeti svoje spremnike u naznačenim vremenima, iste spremnike može preuzeti na reciklažnom dvorištu Košambra od ponedjeljka do petka od 9 do 16 sati.

Posebno ističemo, korisnici koji koriste zajedničke spremnike za miješani komunalni otpad NE TREBAJU doći na preuzimanje spremnika na navedenim lokacijama već će istima spremnici biti dostavljeni od strane djelatnika Usluge Poreč d.o.o. i to odmah u slijedećim danima po završetku podjele na organiziranim lokacijama.

Prilikom preuzimanja spremnika korisnicima će se dodijeliti i plan odvoza za selektivni otpad.

Dodjela spremnika vršit će se uz poštivanje svih epidemioloških mjera te ovim putem molimo sve korisnike na pridržavanje istih.

U slučaju kiše, dodjela se odgađa za sljedeći radni dan.

Podjela spremnika za selektivni otpad – MO Varvari

Podjela spremnika za selektivni otpad – MO Nova Vas

Izvor: Usluga Poreč d.o.o.

benzinska postaja crpka ilustracija

Nova odluka Vlade: Samo dio goriva po limitiranoj cijeni

maslina masline foto unsplash ilustracija

Istra sedmu godinu svjetska regija za ekstra djevičansko maslinovo ulje