in

Nova javna rasvjeta u Bonacima, Ladrovićima i na St. Bečić

Nova rasvjeta u Ladrovićima - Foto Grad Poreč

Upravni odjel za komunalni sustav Grada Poreča nastavlja s radovima dogradnje i rekonstrukcije postrojenja javne rasvjete po gradskim i prigradskim naseljima. Radovi su pri kraju na području mjesnih odbora Baderna i to u naselju Bonaci, u zapadnom dijelu, kraj novoizgrađenog multifunkcionalnog igrališta. Nova rasvjeta postavljena je i u naselju Ladrovići. Također, na području MO Fuškulin, u tijeku je dogradnja javne rasvjete na ulazu u naselje Stancija Bečić, kojom će se povezati područje između novopostavljenog autobusnog stajališta za djecu i samog naselja.

Ukupno je navedenim zahvatima ugrađeno 10 svjetiljki nadzemne javne rasvjete u LED tehnologiji, usklađenih u potpunosti s trenutno važećom zakonskom regulativom, kao i najsuvremenijim tehnologijama koje se ugrađuju u sustave rasvjete.

Dinamika postavljanja odvijat će se sukladno obvezama prema uplaćenim sredstvima komunalnog doprinosa, te planovima mjesnih odbora koje su njihovi predstavnici iznijeli na sastancima s predstavnicima Grada Poreča, a sve u skladu s važećom zakonskom regulativom. Slijedeći na redu za postavljanje javne rasvjete su mjesni odbori Nova Vas, Fuškulin i Varvari, priopćeno je iz Grada Poreča.

Nova rasvjeta u Ladrovićima - Foto Grad Poreč
Nova rasvjeta u Ladrovićima – Foto Grad Poreč

Foto Tz Tar-Vabriga - Indira i Minea

TURISTIČKA FEŠTA U TARU donosi koncerte Indire i klape Rišpet, te prvi put festival MangiaTorre

Nogometni turnir barban

BARBAN: Trka na prstenac imala puno popratnih događanja: Donosimo sve rezultate