in

Novi asfalt u Kadumima

Novi asfalt u Kadumima - Foto Grad Poreč

Ovih su dana završeni radovi na asfaltiranju i uređenju prometnice u naselju Kadumi, južno od polivalentnog igrališta. Riječ je o zahvatu u sklopu kojeg je postavljena i potrebna infrastruktura. Tako je u sklopu radova proširena kanalizacijska mreža u duljini od oko 50 metara, koju je izvela tvrtka Odvodnja Poreč, radi omogućavanju priključenja novo izgrađenih stambenih objekata na sustav javne odvodnje.

Novi asfalt u Kadumima – Foto Grad Poreč

Osim toga, u trup prometnice ugrađena je i nova vodovodna instalacija, priključni cjevovod Kadumi u dužini od 145 metara, koju je izveo Istarski vodovod Buzet uz finaciranje privatne tvrtke.

U sklopu zahvata izvršeni su i radovi na telekomunikacijskim i elektronskim instalacijama. ​Nakon što su završeni navedeni radovi na instalacijama Grad Poreč izvršio je asfaltiranje i proširenje prometnice, koja u konačnici ima širinu od 5 i dužinu od 70 metara. Primjer je to zajedničke koordinacije svih dionika u zahvatu, koji omogućava bolje i temeljitije izvođenje radova, bez potrebe za naknadnim intervencijama, koja će se nastojati prakticirati i ubuduće, priopćeno je iz Grada Poreča.

Dvije osobe ozlijeđene u frontalnom sudaru kod Bala

Inovativne tehnike i procesi imperativ u prehrambenoj proizvodnji u cilju postizanja dodane vrijednosti jadranskih ribljih proizvoda