in

Novi asfalt u Ladrovićima, Cancinima i St. Vergotini

Grad Poreč nastavlja s komunalnim radovima po svim porečkim mjesnim odborima. Tako su prije nekoliko dana završeni radovi na asfaltiranju nerazvrstane prometnice koja povezuje naselja Cancini i Stranići u mjesnom odboru Nova Vas. Prometnica je dužine 460 i širine 3 metra, s obostrano utvrđenim bankinama širine pola metra. Asfalterski radovi izvedeni su i na nerazvrstanoj prometnici u naselju Ladrovići. Prometnica je dužine 400 metara te širine između tri i pol i metara.

Danas je asfaltiranje izvedeno i na Stanciji Vergotini gdje je asfaltirana prometnica između kućnih brojeva 29 i 33 C. Prometnica je duljine 240 i širine 5 metara. Radovi su obuhvaćali iskop i odvoz slabijeg zemljanog materijala, ugradnju nosivog sloja mehanički zbijenog kamenog materijala, te izvedbu asfaltnog zastora na površini od 1.200 metara kvadratnih, priopćeno je iz Grada Poreča..

Osim prometnica, asfalterski radovi izvedeni su i u sklopu uređenja polivalentnog igrališta u naselju Ladrovići, odmah do postojećeg dječjeg igrališta. Igralište će se prostirati na površini od 270 metara kvadratnih, a uz standardnu sportsku opremu, bit će ograđeno ogradom za veću sigurnost.

Radove je izvelo poduzeće Cesta Pula.

IZNIMNA GLAZBENA VEČER U TARU: Koncert tenora Božidara Brajkovića 8. kolovoza

Program CEPOL-FRONTEX: Kapetan njemačke Federalne policije posjetio istarske kolege