in

Novigradski stolnotenisači u Vrsaru: Leonora Petek plasirala se na Prvenstvo Hrvatske

Proteklog vikenda, točnije u nedjelju, STK Vrsar bio je domaćin stolnoteniskom natjecanju PIG Regije za plasman na prvenstvo Hrvatske. Turnir je održan u ukupno tri kategorije kadetkinje, kadeti i seniori. U konkurenciji kadeta za Stolnoteniski klub “Novigrad“ nastupili su Liam Labinjan, Leon Kajinić i Dominik Bartolović dok je u kategoriji kadetkinja nastupila Leonora Petek.

Iako nisu izborili plasman na Prvenstvo Hrvatske odigrali su vrlo lijepo s obzirom da su nastupili u starijoj uzrasnoj kategoriji. U kategoriji seniora ovaj put STK “Novigrad“ predstavljali su David Bogojević i Zoran Holik no nažalost niti njima nije pošlo za rukom izboriti plasman na Prvenstvo Hrvatske.

S obzirom da se kategorija seniorki zbog malog broja natjecateljki nije održala, prema propozicijama kvalifikacijskog turnira pravo nastupa na turniru HSTS-a za prvenstvo države direktno se plasirala Leonora Petek iz Novigrada.

Prema kalendaru natjecanja prvenstvo HSTS-a za seniore i seniorke na rasporedu je početkom rujna i to od 03.-05.09.2021.godine. Već idućeg vikenda očekuju ih  novi pojedinačni kvalifikacijski turniri za kategorije mlađih kadeta i kadetkinja te juniora i  juniorki na kojem će nastupiti naši mladi stolnotenisači i stolnotenisačice.

Udruga mladih i Alumni FET-a predstavila projekt MIGRACIJSKI IZAZOVI – MI JUČER, DANAS , SUTRA

policija nesreća ilustracija pixabay

Preminuo jedan od dječaka koje je pregazio traktor kod Pazina