in

Obnavlja se vrsarska riva

Obnova vrsarske rive, ožujak 2021. - Foto Tanja Kocijančić

Ovih je dana krenula obnova dijela vrsarske rive. Prostor je to u duljini od 200 metara, odnosno ukupno 660 četvornih metara na kojem će se postaviti novi tlakovac. Nositelj investicije je općinsko komunalno poduzeće Montraker a radovi koštaju 200 tisuća kuna, doznajemo u općini.

Obnova vrsarske rive, ožujak 2021. – Foto Tanja Kocijančić

Sve bi trebalo biti dovršeno početkom turističke predsezone, što će obradovati brojne brodare koji su ondje privezani i koji se, među ostalim, bave vožnjom turista na izlete, ali i mnogobrojne ugostitelje koji imaju lokale duž cijele rive, ujedno i omiljene šetnice i domaćih i stranaca.

Radove izvodi obrt Alfredo, koji je u postupku izvlačenja starog i postavljanja novog “tramontana bianco” tlakovca koji zadovoljava visoke standarde kvalitete i kojim će se obložiti južna strana rive u dužini od 200 metara.

Obnova vrsarske rive, ožujak 2021. – Foto Tanja Kocijančić

Ovaj dio rive vrlo je popularan, naročito ljeti, kada se na tom dijelu odvijaju zabavne manifestacije. Postoji nada da će se ovog ljeta, prateći pravila korone, ipak neke i održati, za što će Vrsar biti spreman.

Obnova vrsarske rive, ožujak 2021. – Foto Tanja Kocijančić

ŽMINJ: TZ redizajnirao svoje web stranice – Preglednije su, privlačnije i sadržajnije

Nije za konzumaciju: Zbog pesticida povlači se još jedan proizvod