in

ŽMINJ: TZ redizajnirao svoje web stranice – Preglednije su, privlačnije i sadržajnije

Turistička zajednica općine Žminj redizajnirala je i osvježila svoje službene web stranice kako bi svojim korisnicima bile što privlačnije, sadržajnije i preglednije. Sadržaji se mogu pročitati na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, a podijeljeni su na sekcije: gastronomija, kultura, aktivnosti, smještaj, zanimljivosti i događanja.

Žminj

K tome, kako doznajemo od direktorice TZ-a Lenke Šajina, podaci i vijesti se stalno ažuriraju kako bi potencijalni gosti i posjetitelji mogli uvijek imati kvalitetne informacije o žminjskoj ponudi, znamenitostima, gastro delicijama i svemu što ih u ovom dijelu Istre očekuje. Naravno, sve to prate prekrasne kvalitetne fotografije.

Svoj zasebni kutak dobili su privatni iznajmljivači koji u jednom kliku tako mogu doći do svih značajnih vijesti za njihovu branšu – od noviteta i vijesti do najvažnijih projekata, pravilnika i odredbi HTZ-a. Postoji i tzv. službeni dio u kojem se može pročitati o programu rada TZ-a i drugim dokumentima koji se odnose funkcioniranje ove organizacije, a uz sve to u desnom kutu zaglavlja je i direktan link na E-Visitor.

Web stranice redizajnirao je obrt E4technology iz Žminja.

Osim web stranice, TZ ima i Instagram i Facebook profil, zatim Twitter te You tube kanal, a krajem 2020.godine izradili su – kao prva općina u Istri – i svoje viber naljepnice.

Ako već niste, simpatične stikere skinite ovdje:

http://www.tzzminj.hr/index.php/novosti/zminj-na-viber-naljepnicama

Kako izgledaju osvježene web stranice pogledajte na

http://www.tzzminj.hr/index.php

Žminj

HZJZ: Nakon cijepljenja ne morate u izolaciju zbog kontakta sa zaraženom osobom

Obnavlja se vrsarska riva