in

Obnovljeno porečko taksi stajalište

Uređenje taksi stajališta u Ulici Karla Huguesa, kod porečkog autobusnog kolodvora, ovih je dana privedeno kraju. U sklopu radova započetih prije dva tjedna derutna kućica zamijenjena je novom, montažnom, opremljenom i sanitarnim čvorom za potrebe taksista koji na tom punktu borave veći dio dana. Objekt je priključen na komunalnu infrastrukturu, a saniran je i betonski podest na koji je montirana nova montažna kućica za potrebe taksista.

Investitor ovog zahvata je Grad Poreč, a pripremne radove, te izgradnju komunalnih priključaka obavio je obrt za usluge prijevoza i građevinske mehanizacije Vežnaver iz Poreča. Ugovorni troškovi iznose nešto manje od 69 tisuća kuna (bez PDV-a). Montažna kućica za taksiste nabavljena je putem tvrtke Kova iz Velike Gorice, a cijena usluge zajedno s montažom iznosi nešto manje od 74 tisuće kuna (bez PDV-a).

Nakon dovršenih građevinskih radova i montaže nove kućice,  taksi stajalište znatno bolje izgleda, što lideru hrvatskog turizma i priliči, na zadovoljstvo ponajprije taksista, ali i građana i turista.

Porečki Crveni križ ima deset novih davatelja krvi

Porečki Crveni križ ima deset novih davatelja krvi

Prijedlog proračuna Istarske županije za 2019. iznosi 1,42 milijarde kuna

Prijedlog proračuna Istarske županije za 2019. iznosi 1,42 milijarde kuna