in

DND Poreč: Prijavite djecu na novu radionicu robotike do 11. veljače

Radionica u DND-u

Društvo Naša Djeca Poreč pokreće novu radionicu koju su nazvali “KOR (kodiranje, opismenjavanje, robotika)-stem revolucija”. Želja im je djecu uzrasta od 4. do 6. razreda naučiti ponešto o kodiranju, programiranju, robotici – riječju pružiti mogućnost suvremeneog opismenjavanja, što jest dio STEM revolucije, kako to kažu u Institutu IRIM, koji već neko vrijeme provodi ovakvu edukaciju u hrvatskim školama.

Baš kao DND, u IRIM-u vjeruju da svako dijete mora imati priliku za suvremenu edukaciju. Radionice će voditi jednom tjedno po dva školska sata profesorica matematike Tanja Ritossa Mihoković.

DND ima opremu na kojoj može raditi najviše 12 djece, pa je važno da roditelji prijave zainteresiranu djecu DO PONEDJELJKA, 11. veljače, na mail dnd.porec1996@gmail.com

U srijedu, 13. veljače, u 18.30 sati bit će roditeljski sastanak s roditeljima prijavljene djece kada će se dogovoriti termin održavanja radionice.  

Poreč: Knjižnica poziva djecu u petak na druženje uz vuka i pitu od jabuke

ŽIVI ZID O LAKOTI: Za ekološku katastrofu koja prijeti cijeloj Istri krivi su Istarska županija, Grad Pazin i tvrtka Kamen