in

IDS-ova premoćna pobjeda na izborima u Novigradu: Spremni smo pomicati vlastite granice

Foto IDS - Paus i Špadijer

Na jučer održanim izborima za mjesne odbore Novigrada IDS je premoćno pobijedio osvojivši čak 26 od 28 mjesta, odnosno 92,86% vijećničkih mandata u sva četiri mjesna odbora.

– Nakon premoćne pobjede na mjesnim izborima u Poreču i Bujama, IDS nastavlja pobjednički niz u Novigradu, kazao je predsjednik IDS-a Dalibor Paus, istaknuvši kako snažna podrška građana Novigrada obvezuje cijelu stranku da svojim radom čini razliku.

– Građani Novigrada poručili su nam kako su zadovoljni politikama IDS-a i načinom na koji se upravlja Novigradom. U središtu naših politika stavljamo svakog istarskog čovika i svaki metar istarskog tla. Hvala svima koji su to prepoznali. Odgovornim upravljanjem, predanim radom te novim idejama i programima razvit ćemo svaki kantun Istre za sadašnje i buduće generacije. IDS teži izvrsnosti u svakom segmentu i spremni smo pomicati vlastite granice kako bi isporučili sve što je obećano, naglasio je Paus.

Predsjednica novigradskog IDS-a Ivana Špadijer zahvalila se također svim građankama i građanima koji su izašli na izbore, posebice onima koji su dali povjerenje kandidatima i programu IDS-a.

– Pravi posao tek počinje, čim se vijeća mjesnih odbora budu konstituirala u novom sastavu, naši će vijećnici prionuti poslu i raditi na izvršenju programa sve do zadnje točke, kazala je Špadijer, dodajući:

– Ovaj će mandat biti uspješniji što je više ljudi uključeno u rad mjesnih odbora. Zato, i ovom prilikom pozivam sve da nam se pridruže te da svojim idejama, inicijativama i kritikama doprinesu razvoju našeg kraja. Nama je svaki kutak grada bitan i posvetit ćemo mu se maksimalno, zaključila je predsjednica novigradskog IDS-a Ivana Špadijer, objavio je IDS u priopćenju.

Foto SD TRickeri - Istarska zimska liga u trčanju

Mali i veliki uspješno otrčali 3. kolo Istarske zimske lige u Pazinu. Donosimo sve rezultate

Trener Vjekoslav Dorčić - Foto NK Funtana

NK FUNTANA: Vjekoslav Dorčić više nije trener seniora. Evo zašto odlazi nakon tri uspješne godine