in

NK FUNTANA: Vjekoslav Dorčić više nije trener seniora. Evo zašto odlazi nakon tri uspješne godine

Trener Vjekoslav Dorčić - Foto NK Funtana / Sempre Qui Streams Tweet

Vjekoslav Dorčić odlučio je da neće više biti trener seniora, ali i dalje će voditi pionire.

Prošlog tjedna u Nogometnom klubu Funtana održan je sastanak Izvršnog odbora, koji je sazvao predsjednik Kristijan Gaćina. Uobičajeni sastanak na kraju prvog dijela prvenstva obuhvatio je izvještaje trenera pionira i seniora Vjekoslava Dorčića, te trenera juniora Emanuela Šegona.

Pioniri su završili prvi dio sezone na 1. mjestu, a trener Dorčić nije imao nikakvih primjedbi na njihovu kategoriju.

Juniori trenera Emanuela Šegona zauzeli su posljednje mjesto, što puno govori o kvaliteti. Predsjednik je izrazio zadovoljstvo ponašanjem i odazivom juniora. Postoje mogućnosti za napredak i uvjeren je da će drugi dio sezone biti puno bolji.

Seniori su postigli rezultate iznad očekivanja, ali prisutnost na treninzima je bila osrednja. Trener Vjekoslav Dorčić obavijestio je upravu da je došlo do zasićenja između njega i igrača te da više neće biti trener seniora. Jednoglasno je usvojen prijedlog Nenada Popeca da se da Dorčiću 10 dana da razmisli o toj odluci. On je pristao razmisliti o svojoj odluci.

Kako doznajemo, Mihael Šegon i predsjednik Kristijan Gaćina zaduženi su za razgovore sa svim igračima. U subotu Gaćina je ipak izvijestio upravu da je Dorčić definitivno odlučio da neće više biti trener seniora, te da je to njegova konačna odluka.

-NK Funtana, zajedno s cijelom upravom, ovim putem se zahvaljuje Dorčiću na tri prelijepe godine, od finala kupa na Drosini do ulaska u 4. HNL NS Rijeka, saznajemo u klubu.

I još jedna informacija za kraj: u četvrtak, 07.12.2023., u planu je završna fešta kluba.

Foto IDS - Paus i Špadijer

IDS-ova premoćna pobjeda na izborima u Novigradu: Spremni smo pomicati vlastite granice

Ilustracija - Foto Policijska uprava istarska

U Istri u šumi našli ljudske kosti