in

KAŠTELIR: Objavljen javni poziv za sufinanciranje troškova školovanja učenika i studenata

Sjedište Općine Kaštelir-Labinci i pošte/Foto Tanja Kocijančić

Objavljen je javni poziv za financiranje troškova školovanja srednjoškolaca i studenata na području Općine Kaštelir-Labinci za 2023. godinu. Rok za podnošenje zahtjeva za financiranje završava 4. kolovoza 2023. godine.

Ispunjeni zahtjevi za financiranje dostavljaju se isključivo na propisanom obrascu, koji je dostupan na Internet stranicama Općine Kaštelir-Labinci (www.kastelir-labinci.hr).

Zahtjevi za sufinanciranje dostavljaju se općinskoj upravi na e-mail općine; pisarna@kastelir-Labinci.hr, preporučenom poštom ili osobno na adresu: Općina Kaštelir-Labinci-Castelliere-S.Domenica, Kaštelir113, 52464 Kaštelir.

Nepotpune zahtjeve, te zahtjeve koje pristignu izvan utvrđenog roka za dostavu, neće se uzimati u razmatranje. Razmatrati će se samo zahtjevi koji su potpuni i pravodobni, te koji u cijelosti zadovoljavaju propisane uvjete Javnog poziva i Odluke o sufinanciranju troškova školovanja srednjoškolaca i studenata na području Općine Kaštelir-Labinci.

Sva pitanja vezana za ovaj Javni poziv mogu se postaviti elektroničkim putem, slanjem upita na adresu elektronske pošte pisarna@kastelir-Labinci.hr ili na telefon broj 052 455 113.

Foto Policijska uprava istarska

Istarska policija najavila prometnu akciju u cilju zaštite pješaka

Foto DeguStazione

TAR: Ovotjedne marende u bistrou DeguStazione